Het Caribische Artiesten Entertainment Bureau Van Nu

Livesteelband.nl is sinds het millennium actief met het organiseren van Steelbands, Brassbands, Limbo- en Sambas-hows en heeft het pakket nu uitgebreid met Workshops Steeldrum, DJ, Catering, Schaafijs, Geluids-installatie en Discoverlichting. Al veel klanten hebben bij herhaling van ons topentertainment en onze service genoten. Onze bands en shows hebben op verschillende cruises, bedrijfsrecepties, bruiloften, pretparken, festivals, beurzen en verjaardagen een spetterende show gegeven.

Van solo tot voltallige Steelband

Als u uw partij echt een feestelijk karakter wilt geven, kiest u voor een traditionele Caribische Steelband. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn, want met een solo, duo en trio Steelband maken we er al een onvergetelijk feest van. Voor de grotere budgetten en evenementen hebben wij onze complete, voltallige Steelband. Alle opties zijn mogelijk: akoestisch, versterkt of mobiel (lopend). En alles is bespreekbaar. Met Livesteelband.nl gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer!

Een spetterende Samba of Limboshow op maat


De fantastische en energieke Samba of Limboshow word bij Livesteelband.nl uitgevoerd door één of meerdere prachtige, ervaren danseressen. Voor extra spanning en sensatie bestaat de combinatie met een vuurshow. Hierbij dansen de limbodanseressen onder een brandende stok door en spuwen ze echt vuur! Dit mondt uit in een meeslepende show dankzij de interactie met het publiek. Al onze danseressen zijn tussen de 18 en 30 jaar jong, en hebben hun souplesse en gevoel voor ritme te danken aan hun Caribische en Zuid-Amerikaanse roots. Op verschillende evenementen, bedrijfsfeestjes, privé-feestjes, cruises, bruiloften en in discotheken hebben ze al vele successen behaald. Kortom, bij onze exotische danseressen is uw feestelijke avond in goede handen.

DELEN
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube